Saturday, February 22, 2014

Грешният мъж

Тъй като не деля хората според парите, имам всякакви приятелки. Hякои от тях са се уредили добре. Mисълта ми е за другите. Признавам правото на любов и не е задължително да е свързана с пари. Съвсем друго става, ако се хванеш с мухльо, който не може и не иска да изкарва пари. Какво ще правиш с такъв? Той не може да покрива собствените си нужди и най-вероятно ще очаква да го правиш вместо него. Описвам мъж, а не дете. Потомство ли ще имаш от него? Кой ще го храни и колко деца можеш да издържаш, щом дори мъжът е нареден между тях с отворена уста?

Имам приятелка, която се хвана с циганин. Hямам нищо против етническата принадлежност, но проблемите в живота й започнаха с появяването му. Забрави дори значението на думата хигиена. Той по цял ден мързелува. Излиза, ако изпадне възможност за далавера. Tя го нарича работливост. Кое му е работливото? За да мързелува, на месец му се събират не повече от 200лв доход. При това положение не може да става дума за любов. Само фантазии и изкривявания са.

Започвам да се съмнявам, че комунистите са проблемът на България


Все си мислех, че има защо да обвиняват комунистите за положението в България. Вече не съм толкова сигурна. Поредното увеличение да депутатските заплати предизвика голям отзвук. Обвиняваха БСП за нахалното предложение. И знаете ли какво? Десните също го подкрепяли! Hе депутати, а хора с дясно мислене. 
Всъщност защо се чудя? Всички, които към днешна дата – 22.02.2014г – са на повече от 45 години, са бивши комунисти. Десните също – просто са се пребоядисали.

Най-смешно е като чуя, че някой печели повече пари от депутатите. Има такива, да. Hо не важи за всеки бизнесмен. 90% от бизнеса в България означава квартален павилион или сергия. Hе вярвам да изкарват много. По-скоро самохвалството им е голямо. :)

Николай Бареков не е нов политик
Напоследък доста чета за прословутия Николай Бареков. Представя се за нов политик, искайки да обере отпадъците от останалите партии. Значи предатели и дезертьори. 
Хубава дружина ще събере. :)
Отделно е известен със слугуването на всяко правителство. 
Оттук лесно можем да се досетим, че е задължен на всеки бивш премиер или партия. Сещате се, трябва да връща дължимото. Както и ще направи, ако получи власт. Тогава кое му е новото?

Fashion
   Kelly Brook - British princess
   Catalina Otalvaro - Heat from Colombia
   Adriana Lima - Always Hot


                                 Good advice for your clothes
                                 Fashion for everyone


                                                          


obuvkigido


Favorite music

  Elvis Presley. The Legend. Selected photos

  Cheryl Cole turns the needle 
  on her tattoo artist Nikki Hurtado

               Whitesnake - Super Rock In Japan

                    Ordinary world

 Al Bano & Romina Power - Greatest Hits

                                     Beyoncé 
                                     Rihanna


                                                                     Thursday, February 13, 2014

Elvis Presley. The Legend. Selected photos


   The Legend


                                                                                                                                      


... In the darkness
Beautiful lake in the Andes